17.2 C
Joniškis
2024 / 05 / 13

8 smulkmenos, padėsiančios nugalėti rutiną 

Ar jau skaitėte?

Į Jūsų santykius pasibeldė rutina ir bando įveikti Jūsų meilę bei nuostabius jausmus? Kiekvieną rytą skubate į darbą ir neturite laiko pabūti kartu?
Skirti dėmesio brangiam žmogui – nieko nekainuoja. Mes Jums pateiksime šūsnį įdomių idėjų, kurios pradžiugins ir Jus, ir Jūsų antrąją puselę!

- Reklama -

1. Romantiški laiškeliai. Jau seniai praėjo laikai, kai merginos gaudavo tikrų tikriausius meilės laiškus, o savuosius, prieš siųsdamos išrinktiesiems, kvėpindavo maloniausiais afrodiziakais.
Šiais laikais, kai gyvenimo tempas itin spartus, siūlome trumpą raštelį su žodžiais „myliu”, „pasiilgau”, „lauk įspūdingo vakaro”, tiesiog priklijuoti namuose, matomoje vietoje. Puikiai tinka veidrodis, šaldytuvas arba mylimojo kišenė, kol šis prausis duše.
2. Šventė be šventės. Esate įpratę švęsti tokias sukaktuves kaip du ar trys pažinties metai? Raskite originalesnį sprendimą ir vietoj to, kad į restoraną važiuotumėte tą pačią dieną, kai švenčiate sukaktuves, nuvažiuokite tada, kai Jums pasirodys, jog trūksta buvimo kartu. Pavyzdžiui, du metai ir trys dienos. Neieškokite „apvalių” datų, kiekvieną dieną paverskite švente!
3. Rūpestis vienas kitu. Paprašykite mylimojo padaryti Jums pėdų masažą po sunkios darbo dienos, o Jūs atsidėkodama galite išvirti gardžios vaisinės arbatos. Taip pat puikus sprendimas netikėtai pakloti lovą arba atnešti kavos į lovą. Tai smulkmenos, kurios sujungia.
4. Po dušo srove. Bent kartą per savaitę kartu maudykitės vonioje. Jei neturite laiko, pakaks ir nusiprausti kartu po dušu.
5. Gaminimas kartu. Įdomaus patiekalo gaminimas kartu pareikalaus susikaupimo, kantrybės, tačiau Jūs puikiai numanote kas bus po to… Jūsų laukia romantiškas vakaras. O kodėl gi ne?
6. Laisvadieniai kartu. Savaitgalį nebėkite į susitikimus ir neplanuokite apsipirkinėti iš pat ryto.
7. Kalbėjimasis apie seksą. Atskleiskite vienas kitam slapčiausius troškimus ir norus. Išpildykite bent vieną mylimojo norą.
8. Bendri pomėgiai. Laisvalaikio leidimas kartu – vienija. Važinėkitės kartu dviračiais, lankykite baseiną, keliaukite slidinėti arba rudenį grybaukite kartu. Juk buvimas kartu, grįžimas į jaukius namus – yra tai, kas gali sujungti Jus visam gyvenimui.
Tereikia nedaug, tereikia dėmesio vienas kito atžvilgiu ir į Jūsų santykius rutina tikrai nepasibels! Pranešama eli.lt tinklalapyje.

 

 

Klaipėdos.info

Ankstesnis straipsnis
Kitas straipsnis

TOP naujienos

Gražiausios Lietuvos kaimo merginos konkurse kova lyg „Sostų karuose“

Išgalvoti kaltinimai organizatoriams, nulaužta „Facebook“ paskyra, pavydas, gudrybės ir gausių gerbėjų bei sąjungininkų paieškos. Šie ir kiti ginklai pasitelkiami dailiausios Lietuvos kaimo merginos konkurse,...

Kur palikti gyvūną vykstant atostogauti? Lietuvių startuolis pasiūlė sprendimą

Dilema, dėl kurios ne vienam iš mūsų tenka sukti galvą ir prašyti pagalbos artimųjų ar kaimynų – kur palikti mylimą gyvūną išvykstant į kelionę...

5 maisto produktai, gerinantys kraujotaką (+ receptai)

Birželio 14-ąją minima Pasaulinė kraujo donorų diena kiekvienais metais primena ne tik apie kilnią misiją, bet ir priverčia pagalvoti apie savo pačių sveikatą. Visi...

Dvi priežastys, dėl kurių mirusiojo artimieji prieštarauja organų donorystei

Nacionalinis transplantacijos biuras prie Sveikatos apsaugos ministerijos informuoja, kad, lyginant su praėjusių metų pirmuoju pusmečiu, šių metų pirmąjį pusmetį artimųjų prieštaravimas donorystei sumažėjo beveik...

Konkurencijos rezultatas: gyventojams – nemokami pinigų pervedimai

Mokėjimo paslaugų srityje nemokamų paslaugų sąrašą nuolatos plečianti tarptautinė sistema „Paysera“ savo klientams pristatė netikėtą naujovę. Tai iš esmės rinką sudrebinanti galimybė sutaupyti – pinigų pervedimus eurais atlikti visiškai nemokamai. Iki šiol pervedimai buvo...

Sergamumas gripu sparčiai didėja

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro prie Sveikatos apsaugos ministerijos Vilniaus departamento duomenimis, sergamumas gripu ir ūminėmis viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis (toliau - ŪVKTI) sparčiai didėja. Vilniaus apskrityje sergamumo gripo ir ŪVKTI rodiklis pirmąją šių metų...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS